Blog

Op deze pagina wordt een blog bijgehouden. Deze blog bevat nieuwtjes over de website, ontwikkelingen in het kleuteronderwijs, leuke uitgevoerde activiteiten in de klas en nog veel meer. Heb je een onderwerp waar je graag wat meer over wil weten of over wil lezen? Laat een reactie hieronder achter en wie weet gaan we aan de slag met jouw verzoek!

Thuisonderwijs bij Juf Kim

Thuisonderwijs? Ja, thuisonderwijs. Een begrip waar we een aantal maanden geleden weinig tot nooit bij hadden stilgestaan. Maar het is nu de actualiteit, de werkelijkheid, als het gevolg van het Coronavirus. Op dit moment worstelen veel leerkrachten met het thuisonderwijs. We willen de kinderen vanaf een afstand begeleiden, maar we willen de ouders ook niet overladen met materialen, oefeningen en opdrachten. We willen graag weten hoe het thuis verloopt, maar we willen ook de ouders geen volle inbox bezorgen. 

Lees meer »

Pagina Onderbouw

Meestermagazijn.nl heeft naast een speciale pagina voor de middenbouw en bovenbouw natuurlijk ook een pagina voor de onderbouw. Op deze pagina vind je verschillende thema's met hierin activiteiten voor verschillende vakgebieden speciaal voor de onderbouw van de basisschool! 

Lees meer »